Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αστρό-μυρωδιές: Ποιό άρωμα σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιο σου!



Κριός
Πάντα εύθυμος ο Κριός γεμάτος ζωντάνια, ενέργεια κι ένα αίσθημα ελευθερίας ν’ ακολουθεί την κάθε του κίνηση, θα του ταίριαζε πολύ το νέο άρωμα της Estée Lauder Gardenia με νότες γαρδένιας φυσικά, αλλά και λεμονιού που το κάνουν ιδιαίτερα θηλυκό και δροσερό.

Ταύρος
Οι Ταύροι επιζητούν την οικειότητα κι αγαπούν οτιδήποτε τους προκαλεί αίσθημα ζεστασιάς και στοργικότητας. Γι’ αυτό ακόμα και στο σπίτι τους προσπαθούν να κυριαρχούν οι γλυκές μυρωδιές. Τι πιο ιδανικό λοιπόν απ’ το Escada Incredible Me μ’ έναν καταπληκτικό συνδυασμό των γλυκών αρωμάτων του μελιού και της βανίλιας.

Δίδυμοι
Κοινωνικοί κι επικοινωνιακοί, οι Δίδυμοι έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη στα λουλούδια, το ξύλο και τη θάλασσα. Κι αφού η θάλασσα είναι λίγο δύσκολο να κλειστεί σ’ ένα τόσα δα μικρό μπουκαλάκι, προτείνουμε για εσάς τα Διδυμάκια, το άκρως καλοκαιρινό Ferre Rose με νότες καρπουζιού που αφήνει μία απίστευτα δροσερή, ανάλαφρη και καλοκαιρινή αίσθηση στο πέρασμά του. 


Καρκίνος
Τα Καρκινάκια αναζητούν μονίμως ζεστασιά, θαλπωρή, γαλήνη στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και ψυχική ηρεμία, γι’ αυτό και γίνονται συνήθως άψογοι οικογενειάρχες. Το άρωμα Amor Amor της Cacharel με νότες γιασεμιού, βανίλιας, γαρδένιας και κέδρου, δεν παρουσιάζει καμία παράξενη ιδιαιτερότητα που θα ταράξει την ηρεμία ενός Καρκίνου.

Λέων
Το νέο άρωμα Daisy by Marc Jacobs με τις λουλουδάτες νότες γιασεμιού, γαρδένιας και βιολέτας, αλλά και τις φρουτένιες νότες φράουλας και κόκκινου γκρέιπ φρουτ, είναι σίγουρα το πλέον κατάλληλο άρωμα για τον αρχοντικό Λέοντα, που επιθυμεί να ξεχωρίζει και να μην περνά ποτέ απαρατήρητος.

Παρθένος
Οι Παρθένοι με την ωριμότητα που τους διακατέχει και την ανάγκη για συνεχή τάξη κι οργάνωση, επιζητούν τη διακριτικότητα σε κάθε τους κίνηση και συμπεριφορά. Έτσι η ανάλαφρη έκδοση της κλασικής σειράςGucci by Gucci με άνθη tiare και musk, είναι το άρωμα που θα ολοκληρώσει την προσεγμένη -φτάνοντας στα όρια της τελειομανίας- εμφάνισή τους.




Ζυγός
Ξεκινώντας με τους Ζυγούς, που τόσο αγαπάω μιας και μία απ’ τις καλύτερες μου φίλες ανήκει σε αυτούς, οφείλω να πω πως γενικά είναι ισορροπημένα άτομα, λάτρεις της φύσης, με καλή αισθητική κι ιδιαίτερη αδυναμία στην αρμονία και την ουδετερότητα. Γι’ αυτό και συνήθως οι Ζυγοί αποφεύγουν οτιδήποτε ακραίο κι έντονο. Ιδανικό άρωμα, μάλλον το Boss Orange με διακριτικές νότες λευκών λουλουδιών, σανδαλόξυλο, βανίλια κι άρωμα γλυκών μήλων.


Σκορπιός
Ισχυροί, δυναμικοί και συνήθως αρκετά σκληροί, οι κάτοχοι του ζωδίου που πολύ συχνά είναι αληθινοί σκορπιοί -ως προς τη δύναμη, κι όχι το δηλητήριο φυσικά- έχουν κύρια χαρακτηριστικά τους την ενέργεια, την εσωτερική κι εξωτερική δύναμη και την τάση να επιβάλλονται στους γύρω τους. Με πιο κυρίαρχα στοιχεία το πέπλο μυστηρίου που θέλουν να τους περιτριγυρίζει και την αγάπη τους για οτιδήποτε μυστικιστικό και μακρινό, το σπινθηροβόλο κι ανατολίτικο Coral Flower της Lolita Lempicka μ' εξωτικά λουλούδια, βανίλια, ορχιδέα και κεχριμπάρι, αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή.


Τοξότης
Τα τοξοτάκια συνήθως έχουν μία τάση να φιλοσοφούν τη ζωή και καθετί που συμβαίνει γύρω τους. Αυτή η φιλοσοφία μάλλον είναι που τους έχει κάνει να ‘χουν τόσο αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή και μία μόνιμη επιθυμία για ελευθερία. Ένα πολύ αισιόδοξο και κεφάτο άρωμα, είναι το Bulgari Omnia Jade, με γιασεμί, λευκή παιόνια, πράσινο μανιτάρι κι αχλάδι, που σίγουρα θα τους ταιριάξει απόλυτα.




Αιγόκερως 

Ένα απ’ τα πιο «περίεργα» ζώδια είναι αυτό του Αιγόκερου… Συντηρητικοί μέχρι το κόκαλο, τουλάχιστον στην εξωτερική τους εμφάνιση και συμπεριφορά, λιτοί, σοβαροί και μετρημένοι, αγαπούν οτιδήποτε κλασικό και γι’ αυτό και δεν τους αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους. Ιδανικό άρωμα για να ολοκληρώσει μία Αιγοκερίνα την αριστοκρατική της εμφάνιση και τον αέρα ποιότητας που την ακολουθεί είναι το Chanel No5 Premiere, που 'ναι η νέα πιο ανάλαφρη έκδοση του κλασικού αγαπημένου αρώματος της Chanel, με βανίλια, εσπεριδοειδή, musk, ξύλο, τριαντάφυλλο, γιασεμί, ώριμα ροδάκινα και ζάχαρη. Τόσο κομψό, τρυφερό και μεγαλειώδες ταυτόχρονα, το κλασικό No5 μπήκε σε νέο μπουκαλάκι με νέα στοιχεία που το κάνουν πιο δροσερό και νεανικό, ιδανικό για τις νεαρές Αιγοκερίνες.

Υδροχόος 

Του κοινωνικού Υδροχόου, δεν του αρέσει με τίποτα να επαναπαύεται και να παραμένει στάσιμος για πολύ καιρό. Λόγω της εξερευνητικής του τάσης, λατρεύει τα ταξίδια κι αγαπάει πολύ το ethnic στοιχείο στη ζωή του, τη διακόσμηση του σπιτιού του και τη μουσική τους. Μία Υδροχόος λοιπόν, θα λατρέψει το έντονα αισθησιακό Poison της Dior με πικάντικες oriental φρουτώδεις νότες, μέλι και musk.

Ιχθύες
Last but not least, τα λατρεμένα ψαράκια, που με την ευαισθησία και την ονειρική τους διάθεση, θα ‘θελαν πολύ να ‘ναι πρωταγωνίστριες σε κάποιο παραμύθι, όπου θα τις φιλήσει το όμορφο βασιλόπουλο και θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Πίσω στην πραγματικότητα όμως, τους περιμένει το μαγικό και τόσο γλυκό άρωμα Bond Girl της Avon, με κύρια στοιχεία το ροδάκινο, το πορτοκάλι και ξυλώδεις νότες, αποτελεί ένα απ’ τα πιο θηλυκά και παραμυθένια αρώματα.

Κάπου εδώ τελείωσαν και τα δώδεκα ζώδια, αλλά όχι όμως και τα αρώματα. Στα καταστήματα ομορφιάς θα βρείτε πολλά λατρεμένα κλασικά, αλλά και πολλά υποσχόμενα φρέσκα αρώματα, το κάθε ένα στο δικό του μοναδικό μπουκαλάκι, όλα έτοιμα ν’ αγκαλιάσουν το σώμα σας και να στιγματίσουν την κάθε σας κίνηση.

Να θυμάστε ότι ένα άρωμα, μπορεί να γίνει ο πιο πιστός σύντροφος μιας γυναίκας, η πιο μακροχρόνια σχέση της, να χαρακτηρίσει το πέρασμά της και να γίνει η κρυφή της υπογραφή. Γι’ αυτό η αγορά ενός αρώματος, του δικού μας αρώματος, είναι μια ιεροτελεστία που δεν πρέπει ποτέ να γίνεται βιαστικά, αλλά με προσοχή κι όρεξη. Καλό ψάξιμο λοιπόν και μην φοβηθείτε να μυρίσετε ακόμη κι όλα τα παραπάνω! 



Πηγή: miss.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου