Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Μάσκαρα: το όπλο κάθε γυναίκας


Οι τελευταίες εξελίξεις στις μάσκαρα έχουν φέρει στο προσκήνιο μάσκαρα οι οποίες δονούνται, υπόσχονται απίστευτο όγκο και έντονες καμπύλες θρέφοντας ταυτόχρονα με πλούσια συστατικά τις βλεφαρίδες. Η μάσκαρα πρέπει να ανοίγει και να φωτίζει το βλέμμα, πράγμα που μπορεί να επιτευχθεί με την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος γιατί όπως όλα τα πρόσωπα δεν είναι ίδια, έτσι και οι βλεφαρίδες από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρουν.

Οι περισσότερες φόρμουλες μάσκαρας περιέχουν χρώμα, έλαια και κερί, οπότε η μεγαλύτερη διαφοροποίηση στο αποτέλεσμα γίνεται χάρις στο βουρτσάκι. το σχήμα, οι ίνες και το πάχος αποδίδουν το τελικό αποτέλεσμα.
Ο όγκος επιτυγχάνεται αν το βουρτσάκι είναι μεγάλο και με πολλές ίνες. Ενώ με ένα βουρτσάκι πλαστικό με μεμονωμένες ελαχιστομερείς ίνες προσφέρει εντυπωσιακό διαχωρισμό.



Βασική προϋπόθεση για το τέλειο αποτέλεσμα είναι η επανάληψη. Η σωστή εφαρμογή για ένα όμορφο βλέμμα είναι από τις ρίζες έως τις άκρες και από την εξωτερική άκρη ως την εσωτερική γωνία του ματιού. Μία πρακτική την οποία ακολουθούν οι επαγγελματίες είναι να συνδυάζουν δύο διαφορετικές μάσκαρα για το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρώτα μία για μήκος ως βάση και ακολούθως μία για όγκο.


Οι γυναίκες με ίσιες βλεφαρίδες πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στο εφέ καμπύλης επιλέγοντας μάσκαρα με καμπυλωτό βουρτσάκι.
στις πολύ κοντές ταιριάζει ένα πολύ λεπτό βουρτσάκι. Στο εμπόριο υπάρχουν ειδικές συνθέσεις με μάσκαρα δύο όψεων, η μία έχει ένα άσπρο υλικό και η άλλη την μάσκαρα. Πρώτα περνάμε τις βλεφαρίδες με το άσπρο υλικό για μήκος και μετά κανονικά τη μάσκαρα για να τις χρωματίσετε.


Ynna Misidor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου