Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αριθμολογία - Υπολογισμός των προσωπικών μας αριθμών


 Η Αριθμολογία είναι μια από τις μεταφυσικές επιστήμες. Μας δίνει πληροφορίες για τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Προέρχεται απο τους αρχαίους πολιτισμούς της Ελλάδας, της Κίνας, της Ρώμης. Ο Πυθαγόρας θεωρείται ο πατέρας της αριθμολογίας. Κατ' αυτόν, η φύση είναι ένα σύνολο από αριθμητικές σχέσεις. Όλα μπορούν να συνυπολογιστούν μέσω των αριθμών. Ο Πυθαγόρας ανέπτυξε την θεωρία των ονομάτων και των αριθμών. Υποστήριξε επίσης ότι οι αριθμοί από το 1 ως το, αποτελούν συμβολικές αναπαραστάσεις των 9 σταδιών της ανθρώπινης  ζωής.

Το αριθμολογικό μας προφίλ αποτελείται από πολλούς αριθμούς.Οι σημαντικότεροι ονομάζονται βασικοί αριθμοί. Αυτοί είναι:                 
                          1)αριθμός πορείας--> ο αριθμός της γενέθλιας ημερομηνίας.
                          2) αριθμός πεπρωμένου--> τα γράμματα του ονόματος.
                          3) αριθμός ψυχής--> τα φωνήεντα του ονόματος
                          4) αριθμός προσωπικότητας--> τα σύμφωνα του ονόματος
                          5) αριθμός ωριμότητας--> όνομα + ημερομηνία γέννησης.
Για να κάνουμε το αριθμολογικό μας προφίλ, χρειαζόμαστε 2 πράγματα:
α) όνομα β) ημερομηνία γέννησης

Γενέθλιος αριθμός
Ο γενέθλιος αριθμός είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας που γεννηθήκατε και είναι πάντα μονοψήφιος. π.χ.Γεννηθήκατε στις 28 Δεκεμβρίου. Ο γενέθλιος αριθμός είναι το 1 (2+8=10) 1+0=1
Τι αποκαλύπτει ο γενέθλιος αριθμός
1-->Αν γεννηθήκατε την 1,10,19,28 του μηνός: έχετε ανεξάρτητο πνεύμα, είστε ηγετικοί, πρωτότυποι. Θέλετε να ηγείστε, έχετε θάρρος, δίνετε διαταγές, έχετε αποφασιστικότητα. Συχνά συγκρούεστε με τον εαυτό σας αλλά δεν τα παρατάτε ποτέ.
2-->Αν γεννηθήκατε στις 2,11,20 29 του μηνός: Σας αρέσει να δουλεύετε σε ομάδες, είστε ευαίσθητοι και ειρηνοποιοί, θέλετε ισορροπία και αρμονία. Σας αρέσει η καλαισθησία.
3-->Αν γεννηθήκατε στις 3,12,21 η 30 του μηνός: είστε δημιουργικοί, ενθουσιώδεις, διαθέτετε χιούμορ. Είστε χαρούμενοι επικοινωνιακοί, έχετε πολλούς φίλους.
4-->Αν γεννηθήκατε στις 4,13,22,31 του μηνός: θέλετε ασφάλεια, σταθερότητα. Είστε πρακτικοί, αξιόπιστοι, δίκαιοι. Διαθέτετε αυτοπειθαρχία. Πιστεύετε στα γερά θεμέλια.
5-->Αν γεννηθήκατε στις 5, 14, 23 του μηνός: Έχετε έντονη επιθυμία για περιπέτειες, επιδιώκετε τις συχνές αλλαγές. Δεν είστε υπομονετικοί. Είστε επικοινωνιακοί με προσωπικότητα που μαγνητίζει.
6-->Αν γεννηθήκατε στις 6, 15, 24 του μηνός: Έχετε καλλιτεχνική φύση. Είστε ιδεαλιστές, ανθρωπιστές, αγαπάτε τα παιδιά και τα ζώα. Είστε ρομαντικοί. Σας αρέσει η οικογένεια.
7-->Αν γεννηθήκατε στις 7, 16, 25 του μηνός: Είστε αναλυτικοί, διεξοδικοί, στοχαστικοί, μοναχικοί. Σας αρέσει η μοναξιά και η σιωπή. Χρειάζεστε χρόνο για να πάρετε μια απόφαση.
8-->Αν γεννηθήκατε στις 8, 17, 26: Είστε ικανοί επιχειρηματίες. Μπορείτε να διαχειριστείτε χρήματα. Επιθυμείτε υλικά πλούτη. Είστε φιλόδοξοι. Θέλετε να είστε το αφεντικό.
9-->Αν γεννηθήκατε στις 9, 18, 27: Είστε   ανοιχτόμυαλοι, ανεκτικοί, γενναι'οδωροι, ευαίσθητοι, δημιουργικοί, φιλάνθρωποι, ιδεαλιστές, με τάση για μελοδραματισμούς. Θέλετε να βελτιώσετε τον κόσμο.               

Κυρίαρχοι αριθμοί
Οι κυρίαρχοι αριθμοί αποκαλύπτουν αυξημένες δυνατότητες. Αυτοί είναι: το 11, το 22 και το 33.
11-->φώτιση μέσα από την πνευματική έμπνευση. Το 11 είναι ο Πνευματικός αγγελιαφόρος.
22-->κυριαρχία του εαυτού μέσα από τη δράση. Το 22 είναι ο Αρχιτέκτονας.
33-->συνειδητοποίηση του εαυτού μέσα από ανιδιοτελή υπηρεσία. Το 33 είναι ο Κυρίαρχος της θεραπευτικής ενέργειας μέσω της αγάπης.
Αν κατά την αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό καταλήξουμε σε κυρίαρχο αριθμό, αυτό σημαίνει ότι είμαστε άτομα με ιδιαίτερα πνευματικά χαρίσματα. Έχουμε έλθει πάνω στη Γη για να μάθουμε την κυριαρχία σε κάποιον τομέα και να βοηθήσουμε την ανθρώπινη φυλή.
                               Καρμικοί αριθμοί
                               10-->.αναγέννηση και ολοκλήρωση
                               13-->δουλειά που πρέπει να γίνει
                               14-->πειρασμός
                               16-->κατάχρηση της αγάπης.
                               19-->κατάχρηση δύναμης
Αυτοί οι αριθμοί μας δίνουν καρμικά μαθήματα. Όταν ένας από αυτούς τους αριθμούς, λείπει από το όνομα μας, δείχνει μια ενέργεια που δεν έχουμε βιώσει σε μια προηγούμενη ζωή μας. Σε αυτή τη ζωή, μας δίνεται η δυνατότητα να βιώσουμε αυτή την ενέργεια.
 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ-->
δείχνει ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε
Η ημερομηνία γέννησης, αποκαλύπτει ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουμε. Π.χ γεννηθήκατε στις 30-12-1975. Προσθέτουμε τον αριθμό της ημέρας, του μήνα,  του έτους και κάνουμε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό. Στο παράδειγμα 3+0+1+2+1+9+7+5=28.2+8=10.1+0=1
                                  
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ-->
αποκαλύπτει τον σκοπό μας, το πεπρωμένο μας. Πως πρέπει να ζούμε και τι πρέπει να εκπληρώσουμε. Είναι εξωτερικός αριθμός.
Βρίσκουμε τον αριθμό που αντιστοιχεί στα γράμματα του ονοματεπωνύμου μας. Αντιστοιχίζουμε τον κατάλληλο αριθμό σε κάθε γράμμα.
Αντιστοίχιση ελληνικών γραμμάτων και αριθμών
1-->Α.Ι,Ρ       2-->Β,Κ,Σ   3-->Γ,Λ,Τ     4-->Δ,Μ,Υ     5-->Ε,Ν,Φ      6-->Ξ,Χ     7-->Ζ,Ο,Ψ      8-->Η,Π,Ω      9-->Θ
Προσθέτουμε τους αριθμούς που αντιστοιχούν στα γράμματα του ονόματος και του επωνύμου μας και κάνουμε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό. Αν κάποιος από τους διψήφιους που βρίσκουμε  στο όνομα ή στο επώνυμο είναι κυρίαρχος αριθμός  ή καρμικός, λαμβάνεται υπόψιν.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ-->
Αποκαλύπτει την επιθυμία της καρδιάς μας, δείχνει τις βαθύτερες επιθυμίες μας. Είναι εσωτερικός αριθμός. Για να τον βρούμε, προσθέτουμε τα φωνήεντα του ονοματεπωνύμου. Αν προκύψει κυρίαρχος αριθμός σαν τελικό αποτέλεσμα του υπολογισμού  από ολόκληρο το ονοματεπώνυμο,δεν κάνουμε αναγωγή.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ-->
Αποκαλύπτει τον εξωτερικό μας εαυτό. Πως μας βλέπουν οι άλλοι.
Για να τον βρούμε, προσθέτουμε τα σύμφωνα του ονοματεπωνύμου μας. και κάνουμε αναγωγή σε μονοψήφιο. Μην  ξεχνάτε, αν το τελικό διψήφιο αποτέλεσμα,είναι ένας από τους κυρίαρχους αριθμούς, δεν κάνετε αναγωγή σε μονοψήφιο. 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ-->
Αποκαλύπτει ποιοί πραγματικά είμαστε. Τον βρίσκουμε προσθέτοντας το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησης.
 ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ 1-->
ΞΕΚΙΝΗΜΑ,ΗΓΕΣΙΑ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΠΙΝΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ 2-->
ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ,ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟς,ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΑΡΜΟΝΙΑ,ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ 3-->
ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ,ΚΕΦΙ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ,ΦΑΝΤΑΣΙΑ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ,ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΑΡΙΘΜΟΣ 4-->
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΛΟΓΙΚΗ,ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΗΘΗ,ΕΘΙΜΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ 5-->
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟς,ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟς,ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΚΕΨΗ
ΑΡΙΘΜΟΣ 6-->
ΦΡΟΝΤΙΔΑ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΘΗΚΟΝ,ΓΑΜΟΣ,ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ 7--> 
ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ,ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ,ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΗΣ,ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ,ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ,ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ 8--> 
ΔΥΝΑΜΗ,ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΕΞΟΥΣΙΑ,ΟΡΑΜΑ,ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ,ΧΡΗΜΑ.ΥΛΙΣΜΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ 9--> 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ,ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ,ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ


Πηγή: sivylla.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου