Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Πράσινη Βεντούζα...



Ο ευρωπαίος Παναθηναϊκός ηττήθηκε 5-1 από την Μπαρτσελόνα. Χθες στις 14 Σεπτεμβρίου 2010 στο ματσ στο ¨Καμπ Νου¨ η τύχη ήταν με το μέρος των πρασίνων αφού από την μια ο Τζόρβας ήταν σε καλή βραδιά και από την άλλη όπως δήλωσε και ο Λιονέλ Μέσι θα μπορούσε να βάλει τουλάχιστον άλλα δύο γκολ. Το ερώτημα βέβαια είναι πόσοι  οπαδοί του Παναθηναϊκού με το γκολ του Γκοβού πίστεψαν πραγματικά πως η ομάδα τους θα μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω.. Που πας ρε καραμήτρο, με Βύντρα να αντιμετωπίσει Μέσι??

Τέλος οι ψευδαισθήσεις, ας μη γελιόμαστε! Αυτό έναι το ελληνικό πρωτάθλημα, πρώτος στο χωριό τελευταίος στην πόλη.. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι του ελληνικου πρωταθλήματος και αυτό σημαίνει πολλά. Και φυσικά σημαίνει πολλά όταν έχεις τον πρώτο λόγο σε ένα πρωτάθλημα υποβαθμισμένο με πολύ παρασκήνιο και δεν κάνεις κάτι για να το αλλάξεις..

Τώρα ας ευχηθούμε από τα βάθη της καρδιάς μας στον Παναθηναϊκό να έχει την ίδια τύχη και στο εκτός έδρας ματσ με την Καβάλα.. 

Υ.Γ: Όσοι περίμεναν να διαβάσουν για άλλη πράσινη βεντούζα (..αυτή με σήμα τον πράσινο ήλιο)  ας κάνουν υπομονή, τα λόγια είναι περιττά σε αυτή την περίπτωση και τα καλύτερα έρχονται.. ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου