Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Επιστρέφουν τα Muppets;




Το περιοδικό Time είχε χαρακτηρίσει κάποτε τη σειρά ως το “πιο δημοφιλές ψυχαγωγικό πρόγραμμα στην γη”, και όχι τυχαίως. Οι μαριονέτες των Muppets καθήλωναν 235 εκατομμύρια θεατές κάθε....
εβδομάδα μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, ενώ ήρωες, όπως ο Κέρμιτ, η Μις Πίγκυ, ο Φόζι, o Γκόνζο και πολλοί άλλοι λατρεύτηκαν, ως σύμβολα της σειράς, σε πάνω από 100 χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία). Η πραγματική είδηση όμως είναι, πως σύμφωνα με το “Hollywood reporter” το κανάλι NBC έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες παραγωγής, ώστε, μετά την φετινή κινηματογραφική ταινία της Disney (που έκανε στις 23 Νοεμβρίου την επίσημη πρεμιέρα της στην Αμερική), να πραγματοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή του Muppet Show και στις μικρές οθόνες.



Οι φήμες προορίζουν το σόου για την prime time ζώνη του καναλιού και όλα δείχνουν πως ο πασίγνωστος θίασος των μαριονέτων του Τζιμ Χένσον, θα κάνει το “comeback” της χρονιάς. Αλλά μέχρι να έχουμε και κάποια επίσημη ανακοίνωση, που θα οριστικοποιήσει την επιστροφή της συμμορίας των Muppets, θα αρκεστούμε με την κινηματογραφική επαναφορά της σειράς. Τρεις λόγοι λοιπόν, που εξηγούν γιατί να δεις την ταινία ως ορεκτικό πριν το -ελπίζουμε όλοι- κυρίως πιάτο του “The muppet show”.



* Για να ξανακούσεις τα κλασικά “The muppet show theme”, “Rainbow connection” και “Mah Na Mah Na”.



* Ο βρετανός σκηνοθέτης της ταινίας, Τζέιμς Μπόμπιν, έχει υποσχεθεί ότι η ταινία είναι βασισμένη στο χιούμορ και το ύφος της διάσημης πενταετούς σειράς (1976-81). Ελπίζουμε τουλάχιστον να έχει περισσότερο καυστικό-βρετανικό χιούμορ από ότι η προηγούμενη κινηματογραφική προσπάθεια της Disney το 1996 (“Muppet treasure island”)



* Αυτή είναι η μόνη ταινία στην οποία θα μπορούσαν να εμφανιστούν μαζί οι Ζακ Γαλιφιανάκης, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Έμιλι Μπλαντ, Τζέιμς Καρβίλ και Σελένα Γκόμεζ.



Πηγή: topeiraxtiri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου