Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ιερώνυμος: "Ήρθε η ώρα να πούμε ΤΕΛΟΣ στην κατοχή της Κύπρου"




"Ήρθε η ώρα να πούμε όλοι μαζί ΤΕΛΟΣ στην κατοχή της Κύπρου", τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε δηλώσεις του μετά την ωριαία συνάντησή του με τον Πρόεδρο της μαρτυρικής νήσου Δημήτρη Χριστόφια. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών επισήμανε ότι υπάρχει έντονη υποκρισία για την Κύπρο. Πολλοί χυνούν κροκοδείλια δάκρυα και φωνές ακούγονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, είπε ο κ.Ιερώνυμος και πρόσθεσε με νόημα: "Υπάρχουν οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας. Όλοι όμως κάνουν πως δεν ακούν και πως δεν καταλαβαίνουν".




Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.




Ο Πρόεδρος Χριστόφιας καλωσόρισε με θέρμη τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο,τους Ιεράρχες και τα στελέχη της Εκκλησία της Ελλάδος που τον συνοδεύουν.




Εξερχόμενος από το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Επίτροπο της Κύπρου στην Ε.Ε. κυρία Ανδρούλα Βασιλείου, η οποία βρισκόταν στο Προεδρικό προκειμένου να έχει συνεργασία με τον Πρόεδρο Χριστόφια.















Πηγή: 
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου